Acties

Volg de laatste nieuwtjes en acties van Babor Institute Mirabelle op deze pagina, Facebook of via onze nieuwsbrief!

 

BABOR MIRACLE

We gaan de laatste 2 maanden van het jaar in. Dat betekent weer nieuwe acties in ons instituut. Bereid de huid vast voor op de feestdagen met heerlijke, anti-aging behandelingen en maar liefst 20% korting op de producten! ~ geldig tot 31 december ~

U ontvangt 20% korting op de volgende BABOR productlijnen:

Sea Creation – HSR – ReVersive – Doctor BABOR – Doctor BABOR PRO

(uitgezonderd voordeelsets)

Treatments top 3

1. SKINFUSOR Red carpet ready 90 minuten 190,- nu 175,-

2. Holiday GLOW ReVersive + SkinFirmor ogen 100 minuten 180,- nu 165,-

3. Holiday GLOW HSR + SkinFirmor ogen 85 minuten 119,- nu voor 105,-

GIFT SETS

Cadeautip? Of zelf profiteren van deze leuke aanbiedingen.

De BABOR voordeelsets zijn er weer!

  • HSR Lifting X-mas set 99,- ~ HSR eye cream 15 ml + HSR cream 50 ml
  • ReVersive X-mas set 109,- ~ ReVersive serum 10 ml + ReVersive cream 50 ml
  • Gift set 39,90 ~ Collagen Booster cream 15 ml + AHA Peeling Overnight 15 ml + Hydra Plus Ampullen 7 x 2 ml
  • Collagen Booster set 99,- ~ Eye cream  15 ml + Collagen Booster cream 50 ml + Infusion 2 x 7 ml
  • Skin Refine set 59,- ~ Detox Lipo Cleanser 100 ml + Rebalancing Liquid 200 ml + Power Ampullen 3 x 2 ml

ADVENTSKALENDER

Ze zijn er weer!

De adventskalenders zijn dit keer in een magische uitvoering. Dompel u onder in de magische wereld van BABOR. Durft u het sprookjesboek open te slaan en een blik te werpen in de verschillende hoofdstukken van het BABOR-sprookje? Achter elk deurtje vind u één van de 24 perfect op elkaar afgestemde werkstofconcentraten (ampullen) voor een stralende, jeugdige huid en een uitgerust uiterlijk voor kerst.

79,50

OP=OP

NIEUW: ORTHOMOLECULAIR THERAPEUTE ROMY

Nieuw bij Babor Institute Mirabelle: bloedonderzoek en orthomoleculair voedingsadvies

Als geavanceerd schoonheidsinstituut streven onze huidspecialisten naar een optimale gezonde huid voor iedereen. Helaas zijn huidaandoeningen niet alleen vanaf de buitenkant te verhelpen. Onze huid weerspiegelt namelijk onze innerlijke, lichamelijke gezondheid. Wanneer er intern in ons lichaam iets uit balans is komt dat vaak tot uiting in onze huid in de vorm van onzuiverheden. In het verminderen van huidaandoeningen speelt een gezond voedingspatroon en leefstijl een cruciale rol.

Daarom werken wij vanaf heden samen met Romy van Gezondheidspraktijk Noordzij. Romy is orthomoleculair therapeut en is gespecialiseerd in het verminderen van huidaandoeningen en het optimaliseren van de huidgezondheid van binnenuit. Dit doet ze aan de hand van uitgebreid bloedonderzoek waardoor de mogelijke oorzaken van een groot aantal gezondheidsklachten, waaronder huidaandoeningen, kunnen worden achterhaald.

´Doordat we achter de mogelijke oorzaken/triggers van gezondheidsklachten komen met behulp van tientallen bloedwaarden kunnen we een klacht pas écht bij de kern aanpakken en vervolgens verminderen door het aanpassen van de voeding en leefstijl. Dit is meestal vele malen effectiever dan een gezondheidsklacht aanpakken met alleen medicatie´. vertelt Romy.

Naast het verminderen van huidaandoeningen zoals acne, rosacea, eczeem en psoriasis is Romy ook gespecialiseerd in het behandelen van darmklachten, hormonale klachten, vermoeidheid en gewrichtsklachten.

Vrijblijvend kennismaken met Romy? Romy is voor het eerst op donderdag 2 december bij ons aanwezig. Plan nu een afspraak via 010-4189204 of stuur ons een e-mail.