Acties

Volg de laatste nieuwtjes en acties van Babor Institute Mirabelle op deze pagina, Facebook of via onze nieuwsbrief!

 

DOCTOR BABOR POWER AMPOULES

MEER power, MEER innovatie, MEER zichtbare resultaten: 6 innovatieve oplossingen voor 6 verschillende huidbehoeften.

Het werkstofconcept van de Power Serum Ampoules concentreert zich op 6 verschillende hightech ingrediënten, die een specifieke, precieze werking voor verschillende huidbehoeften bieden. Hyaluronzuren, peptide, ceramide, beta-glucaan, retinol en vitamine C – dit zijn de absolute top ingrediënten volgens de laatste wetenschappelijke normen. Een 2D hyaluronzuur, dat de verschillende huidlagen op intensieve wijze en langdurig met vocht verzorgt, vormt de basis van dit innovatieve werkstofconcept. De Power Serum ampullen zijn dat beetje meer in de dagelijkse huidverzorging en overtuigen met zichtbare resultaten.

7 dagen vanaf €39,00

CATHALIJNE

Helaas hebben we afscheid genomen van onze pedicure Cathalijne. Zij heeft een andere baan gevonden waar ze zich nog meer kan ontwikkelen als pedicure. Wij wensen haar dan ook veel succes met haar nieuwe baan. Maar natuurlijk vinden wij het wel erg jammer.

Onze andere medisch pedicure Wendy neemt de dinsdag van haar over! Wendy is er op maandag, dinsdag en woensdag voor (medisch) pedicure behandelingen.

CLEAN YOUR SKIN

Wist u dat het een must is om de huid twee keer per dag te reinigen? Een effectief reinigingsritueel is de sleutel tot een mooie en gezonde huid. De huid twee keer per dag reinigen met het juiste cleansing product is de basis en de eerste stap in uw skincare routine.

Waarom in de ochtend?

Gedurende de nacht gaat uw huid hard aan het werk. Daarom ligt er in de ochtend vuil op de huid. Als de huid dus niet goed gereinigd wordt kunnen de bacteriën en dode huidcellen gedurende de dag zich verspreiden. Dit kan bijvoorbeeld leiden tot verstoppingen. Op een gereinigde huid worden de werkstoffen van uw producten ook veel beter opgenomen!

Waarom in de avond?

Goed reinigen in de avond kunt u niet overslaan. Niet alleen het vuil wat op de huid ligt zoals make-up en vervuiling van buitenaf zijn belangrijk om te verwijderen. Maar een schone huid kan zich ’s nachts ook veel beter herstellen. Werkstoffen van uw producten komen dieper in de huid en doen hun werk terwijl je slaapt. It’s like magic!

Heeft u advies nodig over wat het beste reinigingsproduct is voor uw huid, kom dan naar de huidanalyse dag 18 september!

BABOR TECH

Wat zijn we trots op onze 2 nieuwe apparaten! Nieuwsgierig? We bieden de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van anti-aging en huidverbetering!

MEET SKINFUSOR

De BABOR TECH SkinFusor combineert 4 op elkaar voortbouwende professionele cosmetische technologieën tot een effectieve hoogwaardige behandeling voor elk veeleisend huidtype. Deze Red-Carpet-Ready treatment geeft direct resultaat. De huid is gladder, frisser, strakker en krijgt een prachtige glow! Kosten: 90 minuten voor:  €190,-  Kijk direct hoe dit werkt.

MEET SKINFIRMOR

De BABOR TECH SkinFirmor RF is geschikt voor de professionele behandeling van rimpels in het gebied rond de ogen, de mond en het voorhoofd. Dit apparaat werkt met radiofrequentie. De warmteontwikkeling zorgt voor een echte work-out voor de huid. De behandeling passen we plaatselijk toe en kan mooi gecombineerd worden met uw gezichtsbehandeling.  Vanaf 3 minuten voor €10,-  Kijk direct hoe dit werkt.