Acties

Volg de laatste nieuwtjes en acties van Mirabelle op deze pagina, Facebook of via onze nieuwsbrief!

WEER GEOPEND

Lieve klanten, vanaf maandag 11 mei zijn onze deuren weer geopend! We hebben ontzettend veel zin om aan de slag te gaan, we hebben u gemist! De overheid heeft aangegeven dat het – met inachtneming van de juiste voorwaarden – weer veilig en verantwoord is om naar de schoonheidsspecialist te gaan. Wij staan graag voor u klaar.                                                

Om de gezondheid en veiligheid van klanten en onze medewerkers te waarborgen, werken wij volgens de RIVM richtlijnen en het ANBOS COVID-19 Hygiëneprotocol voor Schoonheidsspecialisten. Deze richtlijnen worden strikt nagevolgd binnen ons instituut.  Bekijk hier de richtlijnen. 

VERHUIZEN

Het is alweer een tijdje geleden dat u wat van ons heeft vernomen. Het is even wat drukker dan normaal, want….

Wij gaan verhuizen! Gelukkig niet ver, precies aan de overkant.  (Het oude Remax pand).

Per 1 september is ons nieuwe adres:

Straatweg 30                               

3051 BG Rotterdam.

Onze contactgegevens, zoals ons telefoonnummer, blijven allemaal het zelfde. Alles blijft vertrouwd zoals u van ons gewend bent. We zijn druk bezig met de verbouwing en hopen zo een prachtig instituut voor u neer te zetten.

Vanaf woensdag 26 augustus zijn we dan ook een paar dagen dicht i.v.m. de verhuizing. We blijven uiteraard wel bereikbaar, misschien met enige vertraging.

Vanaf 1 september hopen we u te ontvangen op onze nieuwe locatie om u zo weer heerlijk in de watten te leggen.

VOLG ONZE REIS

Via social media heeft u vast het één en ander voorbij zien komen. Vanaf maart zijn wij officieel een BABOR INSTITUTE! Onze naam veranderd dan ook naar BABOR INSTITUTE MIRABELLE. ♡

Dat betekent dat we stoppen met QMS. We merken dat de producten, na de vernieuwde verpakkingen, toch anders aanvoelen en ruiken. Terwijl er gecommuniceerd wordt dat er geen aanpassingen zijn gedaan aan de producten. Ook is de uitvinder en het hart van QMS, Dr. Schulte, gestopt. De ontwikkelingen en productie liggen nu in de handen van een ander bedrijf. O.a. om deze redenen staan wij niet meer 100% achter het merk. We hebben nog een aantal QMS producten op voorraad staan. Deze zijn in de sale met 30% korting. OP=OP! Natuurlijk staan wij voor u klaar om u een passend advies te geven zodat u eventueel kunt overstappen op BABOR.

Ook hebben we net een verbouwing achter de rug. We zijn nog niet helemaal klaar maar er is een hoop gebeurd! We hebben nu heerlijke privé kamers, voor totale ontspanning!

Volg ons op social media om onze verdere reis te volgen!

ACTIES

Geniet van de nieuwe BABOR Skin Recharge treatment. Effectief tegen celveroudering. Geeft een frisse, opgevulde en intensief strakkere huid. Inclusief een prachtige Precious Collection ampul. € 95,- . Inclusief de Precious Collection ampullen kuur voor thuis. € 144,90. Bestel ze op de webshop!

Relax…

Even een momentje voor u zelf. Deze heerlijk ruikende LIMITED EDITION body producten zorgen voor een frisse, verzorgde huid! 500 ml voor € 28,90 & hand cream voor € 9,90 !

Beauty tip! 

Na het zonnen is het fijn om de huid te herstellen. Dit kan perfect met de Protect Cellular De-Stress Repair Lotion. Deze aftersun heeft een koelende, herstellende werking. En… Door de bruiningsversneller blijft u langer bruin!