Acties

Volg de laatste nieuwtjes en acties van Babor Institute Mirabelle op deze pagina, Facebook of via onze nieuwsbrief!

 

BABOR MAKE UP

Onze nieuwe BABOR MAKE-UP is binnen.

Professionele make-up gekoppeld aan wonderlijke werkstoffen! De eerste foundations ter wereld met de power van ampullen. Lipsticks, highlighters, bronzers en meer.

Ook zo benieuwd naar deze prachtige lijn?

Vraag ernaar in ons instituut en neem een kijkje in onze make-up corner.

SUMMER BAG

Een absolute must-have voor de zomer, gratis!

Vanaf een aankoopwaarde van 90 EUR ontvang je een stijlvolle Canvas Bag van 100% katoen naar keuze gratis in ons instituut.

Zolang de voorraad strekt.

NIEUWE BABOR SPA

De BABOR SPA body lijn is vernieuwd! Heerlijke unisex geuren & 100% vegan. Inclusief duurzame verpakkingen. Flessen en potten zijn recyclebaar. De doosjes zijn zelfs al gerecycled!

De BABOR SPA bestaat uit 2 lijnen; SHAPING & ENERGIZING. Deze zorgen voor het verstevigen, voeden, hydrateren en beschermen van de huid.

Probeer deze Clean-Beauty producten uit bij onze testbar!

BABOR TECH

Wat zijn we trots op onze 2 nieuwe apparaten! Nieuwsgierig? We bieden de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van anti-aging en huidverbetering!

MEET SKINFUSOR

De BABOR TECH SkinFusor combineert 4 op elkaar voortbouwende professionele cosmetische technologieën tot een effectieve hoogwaardige behandeling voor elk veeleisend huidtype. Deze Red-Carpet-Ready treatment geeft direct resultaat. De huid is gladder, frisser, strakker en krijgt een prachtige glow! Kosten: 90 minuten voor:  €190,-  Kijk direct hoe dit werkt.

MEET SKINFIRMOR

De BABOR TECH SkinFirmor RF is geschikt voor de professionele behandeling van rimpels in het gebied rond de ogen, de mond en het voorhoofd. Dit apparaat werkt met radiofrequentie. De warmteontwikkeling zorgt voor een echte work-out voor de huid. De behandeling passen we plaatselijk toe en kan mooi gecombineerd worden met uw gezichtsbehandeling.  Vanaf 3 minuten voor €10,-  Kijk direct hoe dit werkt.