Acties

Volg de laatste nieuwtjes en acties van Mirabelle op deze pagina, Facebook of via onze nieuwsbrief!

WEER GEOPEND

Lieve klanten, vanaf maandag 11 mei zijn onze deuren weer geopend! We hebben ontzettend veel zin om aan de slag te gaan, we hebben u gemist! De overheid heeft aangegeven dat het – met inachtneming van de juiste voorwaarden – weer veilig en verantwoord is om naar de schoonheidsspecialist te gaan. Wij staan graag voor u klaar.                                                

Om de gezondheid en veiligheid van klanten en onze medewerkers te waarborgen, werken wij volgens de RIVM richtlijnen en het ANBOS COVID-19 Hygiëneprotocol voor Schoonheidsspecialisten. Deze richtlijnen worden strikt nagevolgd binnen ons instituut.  Bekijk hier de richtlijnen. 

BABOR Voedingssuppletie

Nieuw van BABOR! 6 supplementen gericht op de huid. O.a. de CELL LIFT PLUS. Deze bevat een hoge concentratie aan collageen en hyaluronzuur. Collageenvorming wordt ondersteund, bijgedragen aan huidstructuren en zorgt voor een gezond huidbeeld. Vanaf 39,-

VOLG ONZE REIS

Via social media heeft u vast het één en ander voorbij zien komen. Vanaf maart zijn wij officieel een BABOR INSTITUTE! Onze naam veranderd dan ook naar BABOR INSTITUTE MIRABELLE. ♡

Dat betekent dat we stoppen met QMS. We merken dat de producten, na de vernieuwde verpakkingen, toch anders aanvoelen en ruiken. Terwijl er gecommuniceerd wordt dat er geen aanpassingen zijn gedaan aan de producten. Ook is de uitvinder en het hart van QMS, Dr. Schulte, gestopt. De ontwikkelingen en productie liggen nu in de handen van een ander bedrijf. O.a. om deze redenen staan wij niet meer 100% achter het merk. We hebben nog een aantal QMS producten op voorraad staan. Deze zijn in de sale met 30% korting. OP=OP! Natuurlijk staan wij voor u klaar om u een passend advies te geven zodat u eventueel kunt overstappen op BABOR.

Ook hebben we net een verbouwing achter de rug. We zijn nog niet helemaal klaar maar er is een hoop gebeurd! We hebben nu heerlijke privé kamers, voor totale ontspanning!

Volg ons op social media om onze verdere reis te volgen!

VOORJAARSAMPULLEN GO WILD

They are back! Maar dan in een geweldige panterprint look! Stel nu uw eigen kuur samen. Bestel ze op de webshop!