Acties

Top 3 schoonheidssalon
van het jaar groot!

Wat een fantastische avond hebben wij gehad! De award waar we voor kwamen ging niet mee naar huis maar wij mogen dit jaar wel de titel top 3 beste schoonheidssalon van Nederland dragen! En daar zijn we ontzettend trots op! Bedankt voor alle lieve berichten die wij hebben mogen ontvangen, zo fijn om zoveel betrokken klanten, familie en vrienden te hebben ❤

Nieuw
behandelconcept

Lieve klanten,

Via deze weg willen wij u op de hoogte stellen van ons nieuwe behandelconcept per 1 december 2022. Een nieuwe manier van behandelen waarbij wij het beste uit u en uw huid naar voren halen! 

Door de meerdere forse prijsstijgingen op vrijwel alle producten en materialen en in een huidige verstoorde markt voor grondstoffen, energie en transport zijn wij genoodzaakt om onze tarieven aan te passen. Deze stijgingen zijn al enige tijd gaande en dat raakt ons helaas ook. We hopen heel erg op uw begrip. 

Het voelt voor ons niet oké om voor dezelfde behandeling een hogere prijs te rekenen en daarom lanceren wij een totaal nieuw concept. En daar zijn wij super enthousiast over!

Het “behandel-menu” is een stuk compacter en overzichtelijker. En, erg belangrijk, deze behandelingen behalen veel meer huid resultaat! Uw huidspecialiste zal tijdens de gehele behandeling aanwezig zijn, zorgen voor kwalitatief maatwerk in de behandeling en zo ook voor een ultieme ervaring. Ook wordt er gebruik gemaakt van de BABOR TECH apparatuur, meerdere massagetechnieken en wordt er gewerkt met de producten van de hogere en intensievere BABOR lijnen.

Benieuwd naar onze nieuwe behandelingen? Klik dan op de onderstaande link!

Voor alle nieuwe tarieven verwijzen wij u graag door naar onze tarievenlijst op de website.

­­We hopen u weer in onze stoel te mogen ontvangen en u te overtuigen van dit prachtige behandelconcept! 

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via 010-4189204 of info@baborinstitutemirabelle.nl

With love,

BABOR Institute Mirabelle

Deborah, Gilda, Ellen, Kimm, Denise, Anchéla, Wendy & Wendy

Win
"The Golden Box"

We hebben een heerlijke box t.w.v. 500 euro samen gesteld omdat we zo trots zijn op onze titel Top 3 beste schoonheidssalon van Nederland! Wilt u deze winnen? Ga dan naar onze Facebook  of/ en Instagram en doe mee met deze winactie!

Nieuwe BABOR
productlijnen

Tot 31 december 2022 ontvangt u 20% korting op de volgende BABOR productlijnen; Sea Creation, HSR, ReVersive, Doctor Babor & Doctor Babor PRO!!!