Bindweefselmassage

BINDWEEFSELMASSAGE

Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. We beschikken over twee technieken.

Één is manueel en één met de LPG Endermologie

1. Bindweefselmassage manueel

De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling. Deze massage is zeer geschikt als anti-aging behandeling. De huidspecialiste past een speciale techniek toe, waarbij invloed wordt uitgeoefend op de middelste huidlaag. Door de diepe massage technieken die op het bindweefsel inwerken, vervormen de fibroblasten (bindweefselcellen) waardoor de huid aangezet wordt tot vernieuwing en daarmee samenhangende versteviging uitwerkt.

Deze behandeling wordt altijd gecombineerd met de ELT collageenlamp voor het optimale resultaat. De behandeling kan eenmalig gedaan worden voor een goede oppepper. Kuurvorm adviseren wij voor echt resultaat.

2. LPG ENDERMOLOGIE

Zichtbare resultaten, vanaf de 1e sessie
Als een echte fitness voor de huid wekt LPG Endermologie voor het gelaat de natuurlijke synthese van essentiële jeugdige stoffen weer op:

– Collageen voor een stevige huid
– Elastine voor een soepelere huid: +46%*
– Hyaluronzuur voor meer volume en een betere hydratatie: +80%*

* wetenschappelijke studie, uitgevoerd met gezichtbiopsies op 20 personen door de dienst Dermatologie van prof. Humbert, C.H.U de Besancon, 2013

#ZonderWarmte #ZonderKoude #ZonderStralen #ZonderMes #ZonderBijwerkingen #ZonderPijn #ZonderInjectie #ZonderFibrose #ZonderCeldood #ZonderChemicaliën

Voor het optimale resultaat adviseren we de bindweefselmassage in kuurvorm.

Ook is deze behandeling heel mooi te combineren met de ELT Collageenlamp.

Meer informatie? Kom dan langs voor een intake!

Bindweefselmassage - LPG Endermologie