Bindweefselmassage

Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling. Deze massage is zeer geschikt als anti-aging behandeling.De huidspecialiste past een speciale techniek toe, waarbij invloed wordt uitgeoefend op de middelste huidlaag. Door de diepe massage technieken die op het bindweefsel inwerken, vervormen de fibroblasten (bindweefselcellen) waardoor de huid aangezet wordt tot vernieuwing en daarmee samenhangende versteviging uitwerkt.

Zichtbare resultaten, vanaf de 1e sessie
Als een echte fitness voor de huid wekt LPG Endermologie voor het gelaat de natuurlijke synthese van essentiële jeugdige stoffen weer op:

– Collageen voor een stevige huid
– Elastine voor een soepelere huid: +46%*
– Hyaluronzuur voor meer volume en een betere hydratatie: +80%*

* wetenschappelijke studie, uitgevoerd met gezichtbiopsies op 20 personen door de dienst Dermatologie van prof. Humbert, C.H.U de Besancon, 2013

#ZonderWarmte #ZonderKoude #ZonderStralen #ZonderMes #ZonderBijwerkingen #ZonderPijn #ZonderInjectie #ZonderFibrose #ZonderCeldood #ZonderChemicaliën

Voor het optimale resultaat adviseren we de bindweefselmassage in kuurvorm. Ook is deze behandeling heel mooi te combineren met de ELT Beauty Angel. Meer informatie? Kom dan langs voor een intake!

Prijslijst Maak een afspraak
Bindweefselmassage - LPG Endermologie