BABOR SPA

Maak kennis met I FEEL. BABOR SPA. Een totale verzorging voor de schoonheid van de huid en de ontspanning voor lichaam en ziel. Natuurlijke wellness-recepturen worden gecombineerd met innovatieve behandelingsmethoden. Het resultaat: buitengewone wellness-ervaringen met duurzame, effectieve werking voor de huid.

BABOR lichaamsbehandelingen
In de huidige, jachtige tijd zijn time-outs en rustpunten zeldzaam. We verlangen naar exclusieve verwenmomenten waarin we helemaal „onszelf “ kunnen zijn. Tegelijkertijd willen we echter alles doen om ons lichaam fit en vitaal te houden, ons silhouet in vorm te brengen en de huid jeugdig glad en strak te houden. Rekening houdend met deze wensen werd met BABOR SPA een verzorgingslijn gecreëerd die zowel de eis naar werking, naar figuurvorming, een jeugdig gladde huid en het verlangen naar intensieve verwenmomenten vervult.
BABOR SPA creëert een SPA-belevenis die de weergaloze luxe biedt weer helemaal „mezelf te zijn“.
De BABOR SPA-behandelingen zijn individueel afgestemd op uw behoeften. Welke behandeling wilt u graag ervaren om uzelf een persoonlijke time-out te gunnen waarin u heerlijk wordt verwend?

• SHAPING FOR BODY – hernieuwt mij volledig
Verstevigen – gladmaken – silhouet verfijnen
• ENERGIZING LIME MANDARIN – wekt mij volledig
Verfrissen – zintuigen verlevendigen – lichaam vitaliseren
• RELAXING LAVENDER MINT – ontspant mij volledig
Ontspannen – stress verminderen – genieten van een time-out
• BALANCING CASHMERE WOOD – sterkt mij volledig
Versterken – balans vinden – herstellen

Prijslijst Maak een afspraak