Over

Nieuwe salon Babor Institute MirabelleBEAUTY VAN BINNEN EN BUITEN!

Wilt u een mooie, gezonde en frisse huid? Welkom bij Babor Institute Mirabelle!

Een schoonheidssalon gevestigd aan de Straatweg te Rotterdam-Hillegersberg. Voor professionele behandelingen op basis van meer dan veertig jaar vakkundige ervaring!

Wij bieden een uitgebreid pakket aan gezichts- en lichaamsbehandelingen met het salonmerk BABOR. Het team wordt gevormd door zes vaste huidspecialisten en twee pedicures. Onze huidspecialisten zijn volledig thuis in het omvangrijke werkveld van huidverzorging en kennen de werkstoffen en combinatie mogelijkheden grondig. Wij zijn gespecialiseerd in huidverbetering, en- verjonging met als voornaamste doel: het realiseren van een gezonde en stralende huid.

Bij Mirabelle Clinic kunt u terecht voor specialistische behandelingen. Ons team van hoog opgeleide specialisten staan voor u klaar. U kunt terecht bij onze huidtherapeute en cosmetisch arts.

Bij onze eerste kennismaking willen wij duidelijk zicht krijgen op wat uw wensen zijn en wat er nodig is om dat te realiseren. Om huidverbetering te bereiken is het dan ook belangrijk om thuis aan de slag te gaan. Een samenwerking zorgt voor het ultieme resultaat. Laat u verwennen en geniet van behandelingen gericht op uw individuele huid! Ook kunt u bij ons terecht voor duobehandelingen. Samen even heerlijk ontspannen!

Cadeaubonnen en zelfs een webshop, voor uw gemak.
Heerlijk genieten in ons beauty center? Wij ontvangen u graag!